Een productieve dag

Posted on May 25th, 2007 by jasper in Algemeen.

Ramona en ik waren vandaag allebei vrij zodat we lekker de tijd hadden om wat dingen voor onze bruiloft te regelen. We zijn eerst naar de One stop wedding shop geweest, zo’n fijne winkel waar je lekker kan rondneuzen en ze allerlei prullaria verkopen die je eigenlijk niet nodig hebt. We hebben er een mooi fotoboek & receptieboek meegenomen, plus nog wat kleine andere dingetjes.

Daarna hebben we wat boeken opgehaald met voorbeeld-trouwkaartjes bij Drukkerij HES, in het uiterste knusse maar auto-onvriendelijke oude centrum van Rijswijk, gerund door een stel typische Hagenezen. Een paar weken terug was ik nog even bang dat “onze drukkerij” afgebrand was toen ik de brand vanaf A4 kon zien toen ik naar m’n werk ging, maar hij stond er gelukkig nog. We hebben thuis een paar honderd kaartjes bekeken, onze keus gemaakt en nog even snel de definitieve tekst opgesteld en zijn gelijk terug gereden om de keuze door te geven. Als het goed is is volgende week de drukproef klaar en kunnen we ons eigen trouwkaartje in het echt bekijken!

Tot slot heb ik vanmiddag nog even zitten knutselen aan de site. Ik heb wat storende onnodige ellementen weggehaald waardoor het één en ander allemaal wat makkelijker terug te vinden zou moeten zijn.